Doi prahoveni si-au gasit sfarsitul in streang in ultimele zile

Vești cumplite, confirmate de IPJ Prahova… Din nefericire încep să reapară cazurile de persoane decedate prin spânzurare, în Prahova. Rămâne de văzut dacă este vorba de suicid sau…

Amintim că în anii precedenți, Prahova s-a confruntat anual cu numeroase cazuri de suicid, în cele mai multe victimele alegând să se spânzure sau… să îngurgiteze cantități mari de medicamente sau substanțe chimice.

La data de 15 mai a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bucov au fost sesizați despre faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat, în comuna Bucov.
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, decesul fiind constatat de către echipajul medical sosit la fața locului.
Cadavrul a fost transportat la SML Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Polițiștii desfășoară în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal, cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă.
În cursul zilei de 16 mai a.c., un alt caz similar s-a inregistrat în jurul orei 17:00. Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Câmpina au fost sesizați referitor la faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit spânzurat, în comuna Șotrile.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat că cele sesizate se confirmă, decesul fiind declarat de către echipajul medical sosit la fața locului.
Și de această dată, cadavrul a fost transportat la SML Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.