Demn de apreciat: Concert al Filarmonicii „Paul Constantinescu” pentru elevii din Telega

A TE PUNE ÎN STAREA DE A FACE, DE A DĂRUI: „Muzica ne unește”, proiectul declarat câștigător în cadrul Concursului Proiectelor Sociale și Culturale ale PAO LUKOIL la Categoria Spiritualitate și cultură, continuă vineri, 14 mai 2021, de la ora 11.00, la Căminul Cultural din Telega.

Inspirată, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești va organiza în acest context, un concert de muzică clasică mediul căruia elevii de la Școala Gimnazială din Telega vor putea audia live fragmente din lucrări ale unor compozitori cunoscuți interpretate de Cvartetul Chronos.

Cu același prilej, Actorul George Frîncu va prezenta structura unei orchestre simfonice și instrumentele din orchestră, concertul lecție fiind, astfel, unul interactiv. Fiecare elev va primi si o schemă cu așezarea tuturor intrumentelor pe scenă în formatul complet al orchestrei.Concertul va transmis live pe platforma Virtual Concert Hall și pe rețelele de socializare. Participarea elevilor și a cadrelor didactice va fi gratuită.

Scopul proiectului este acela de a susține educația non-formală prin promovarea în rândul elevilor a muzicii clasice, a folclorului românesc și a jazz-ului, pentru a sprijini dezvoltarea comunității din care aceștia fac parte.

APLAUZE!!!