Cultura, in suflete de copii: Medalionul omagial „Mihai Eminescu – 170 de ani de la nastere”, la Muzeul „I.L. Caragiale” Ploiesti

Miercuri, 15 ianuarie 2020, la Muzeul „Ion Luca Caragiale” Ploiești, secție a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova, cu prilejul celei de-a X-a ediții a Zilei Culturii Naționale, a avut loc Medalionul omagial „Mihai Eminescu - 170 de ani de la naștere”.

Miercuri, 15 ianuarie 2020, la Muzeul „Ion Luca Caragiale” Ploiești, secție a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova, cu prilejul celei de-a X-a ediții a Zilei Culturii Naționale, a avut loc Medalionul omagial „Mihai Eminescu – 170 de ani de la naștere”.

La acesată activitate de impact, au participat elevi de la Școala Gimnazială „Andrei Mureșanu”, Ploiești, Palatul Copiilor Ploiești- cercul de chitară clasică, Colegiul de Artă „Carmen Sylva”, Ploiești, Zonta Club Ploiești, coordonați de prof. Șendroiu Ramona, prof. Bogdan Gazdac și înv. Marcela Enache. Cu toțiiau realizat spectacol literar și artistic care a pus în valoare nu doar aptitudinile elevilor și implicarea dascălilor, dar și dorința elevilor de a se afirma și de a aprofunda cunoștințele acumulate, dincolo de filele manualului și de temele zilnice.