CSM Ploiesti, infrangere la 7 goluri

Disputat aseară, în devans, si contend pentru ultima etapă a turului, pentru a le permite bucureştenilor să joace, în weekend, în Cupa EHF, meciul dintre Dinamo şi CSM Ploieşti n-a lăsat loc unei surprize, gazdele impunându-se cu 34-27 (18-15). S-a încheiat, totuşi, cu o diferenţă uşor exagerată faţă de desfăşurarea jocului, pentru că ploieştenii au stat în marea majoritate a timpului la două-trei goluri de adversari şi doar în ultimul sfert de oră au pierdut puţin ritmul, de vină fiind şi diferenţa dintre cele două bănci de rezerve.

 

„A fost o victorie meritată pentru Dinamo, dar la o diferenţă cam mare, pentru că am stat mai tot timpul aproape de ei. Au o echipă mai valoroasă, un lot mai experimentat, dar şapte goluri sunt cam multe, pentru că am ratat două lovituri de la 7 metri şi alte câteva situaţii de singur cu portarul. Cred că, pe final, cu mai multă atenţie la finalizare, puteam veni la două-trei goluri, o diferenţă mai conformă cu realitatea. Una peste alta am făcut un joc bun, am marcat şi câteva goluri spectaculoase, din aeriene, am arătat un handbal de nivelul Ligii Naţionale”, a spus directorul tehnic al ploiestenilor, Ion Nicolae.

 

Antrenorul Dragoş Dobrescu i-a folosit pe: Szopka, Antonaru – Capotă (4 goluri), Tărîţă (4), Stăncioiu (4), R. Farcaş (4), Rasic (3), Hoinaru (3), Turcu (2), Zamfir (1), Hodorogea (1), Botezatu (1), Al. Farcaş, Dragnea.

 

În Liga Naţională masculină se vor disputa în perioada următoare şi primele patru etape din returul campionatului, CSM Ploieşti urmând să evolueze, la Odorhei, marţea viitoare, de la ora 17.15, într-o partidă programată tot în devans, din cauza participării adversarilor în cupele europene.