CS BRAZI, la un singur pas de turneul final al CN de handbal juniori III

Dintre cele trei echipe prahovene prezente săptămâna trecută în faza semifinală 1 a CN, ediţia 2014/2015, anume, CS Brazi, CS Blejoi şi CSŞ 1 Mai Ploieşti, doar prima a reuşit calificarea în penultimul act al competiţiei. Astfel, elevii pe semicerc ai profesorilor Cristian Dumitru şi Leonard Cristescu au terminat pe locul secund, din şase participante, Grupa 1 găzduită de Satu Mare, suficient pentru a merge mai departe, adică în semifinala republicană 2.

 

Iată şi rezultatele obţinute de foarte tinerii şi talentaţii handbalişti ai clubului în urbea din nord-vestul extrem al ţării:

* CS BRAZI – CSS ADEP Satu Mare 43-20

* CS BRAZI – CSS Odorheiul Secuiesc 27-33

* CS BRAZI – CSS Sf. Gheorghe 29-24

* CS BRAZI – LPS Brăila 27-26

* CS BRAZI – LPS Brăila 28-20

 

Cu un bilanţ peste aşteptări, 4 victorii şi un singur eşec, CS Brazi accede în faza care precede turneul pentru desemnarea noii campioane naţionale a categoriei de vârsta 15 ani, o performanţă remarcabilă, poate cea mai notabilă din întreaga istorie a sportului din localitate.

 

Să spunem că, în semifinala 1, CS Brazi se va confrunta, în cadrul Grupei B, efectiv cu trei forţe ale handbalului juvenil românesc, e vorba de HC Potaissa Turda, CSS Craiova şi Progresul Băileşti, jocurile fiind programate în perioada 8/10 mai a.c, posibil în Polivalenta din Brazii de Sus.

Aurel Drăghici