Coral Impex, deratizare in septembrie la Ploiesti

“SC CORAL IMPEX SRL, cu sediul social in Ploiesti, str. Penes Curcanul, nr.8, bl.151C, ap.10, reprezentata prin Director General Alexandru Badea, va aduce la cunostinta ca, in perioada 3 – 11 septembrie 2015, se vor efectua servicii de deratizare pe suprafata domeniului public al Municipiului Ploiesti, precum si in incinta Parcului Memorial Constantin Stere din municipiul Ploiesti, in baza contractului de concesiune nr. 14393/17.08.2010.

 

Substanţa folosita va fi Starkorat Block Cerat, cu substanta activa brodifacoum. Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii. Actiunea se desfasoara in conformitate cu prevederile OMS 119/2014. Pentru ca activitatea de deratizare sa fie eficienta, aceasta trebuie efectuata in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public cat si privat. In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de deratizare pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.

 

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activitatii de deratizare va fi prelungită. In caz de ingerare accidentala a substantei raticide, este obligatorie prezentarea de urgenta la medic”.