Copiii de la cercul de Karting al Clubul Copiilor din Breaza, LOCUL I la doua competitii sportive de prestigiu

Micii sportivi au reușit să obțină Locul I la Campionatul Național de Karting Scolar ,,Micul Pilot", etapa a IV-a ,,Cupa Bucovinei".

Chiar dacă e vacanță, membrii cercului de Karting de la Clubul Copiilor din Breaza, coordonat de domnul profesor Adrian Ionescu, au lăsat joaca și s-au pregătit serios pentru concursurile din această perioadă. Se știe că antrenamentele și competițiile sportive contribuie la îmbunătățirea abilităților motrice și a aptitudinilor sportive, dezvoltând, în mod special, spiritul de echipă dar și abilitățile și psihicul, precum și competitivitatea tinerilor.

Astfel, micii sportivi au reușit să obțină Locul I la Campionatul Național de Karting Școlar ,,Micul Pilot”, etapa a IV-a ,,Cupa Bucovinei”, organizat de Palatul Copiilor Suceava, în perioada 2-4 august 2019, la Tg. Secuiesc. Și… tot Locul I, au obținut și la Concursul Interjudețean de Karting “Cupa Brăilei”, organizat de Palatul Copiilor Brăila, în data de 11 august 2019.
Medaliile obținute în urma participării la competiții îi motivează, le dă încredere în ei înșiși și îi stimulează să continue antrenamentele sportive.
Felicitări tuturor și succes în continuare!