Competiție de ciclism montan Câmpina Open MTB

Anul acesta, la cea de-a 3-a ediție a competiției de ciclism montan Câmpina Open MTB – Race for Autism, Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația Caraiman Câmpina, organizatorii întrecerii, au pregătit pentru competitori, cu sprijinul sponsorilor și susținătorilor, premii în valoare totală de peste 25.000 lei, a anunțat Primăria Câmpina.

 

 

„Fondul de premiere este susținut în principal de OMV-PETROM iar produse și vouchere sunt oferite de Himalaya Adventure, Logitech, Diverta, H2O, Edenland, Harbuz, Rexona și publicația Decât o Revistă”, se precizează în comunicatul de presă postat astăzi de Primăria Câmpina.
Anul acesta, la start, sunt așteptați peste 500 de concurenți.
„Se vor acorda premii la toate categoriile de vârstă și trasee, feminin și masculin (General, Elite și Juniori Elite, Avansați, Amatori, Juniori, Copii, Family). Trei categorii de câștigători la secțiunea Copii (6-8 ani, 9-11 ani și 12-14 ani) vor fi premiate anul acesta, în premieră, pe langă categoria Family”, precizează sursa citată.
Înscrierile se fac online, pe site-ul competiției, până la data de 4 septembrie 2014 și în ziua evenimentului, între orele 7.00 – 9.00.
Detalii despre regulamentul de concurs, trasee, categoriile de vârstă, modalitatea de premiere și valoarea premiilor, pe www.campina-mtb.ro, au anunțat organizatorii.