Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru Persoanele Adulte cu Handicap Liliesti, jumatate de veac in slujba persoanelor aflate in suferinta

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează în data de 30 octombrie 2019, de la ora 10.30, la sediul Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoanele Adulte cu Handicap Liliești- Băicoi, un eveniment aniversar.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează în data de 30 octombrie 2019, de la ora 10.30, la sediul Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoanele Adulte cu Handicap Liliești- Băicoi, un eveniment aniversar. Mai exact, se dorește marcarea a 50 de ani de la înființare acestui lăcaș social unde, de-a lungul vremii, au fost îngrijite sute de persoane aflate în suferință.

La sărbătorirea acestei jumătăți de veac în sprijinul persoanelor cu nevoi speciale au fost invitate să participe personalități din spațiul public, reprezentanți ai instituțiilor din administrația județului, membrii ai comunității locale dar și persoane din societatea civilă.

Potrivit DGASPC Sibiu, în momentul de față, la acest centru își duc traiul 100 de beneficiari cu diferite dizabilități.

Foto: copilprahova.ro, Facebook