Centru de zi cu aparatura de ultima generatie la Centrul Cultural Tomsani

„Astăzi, 24 iunie sărbătorim Drăgaica dar și Ziua Internațională a Iei, iar pentru copiii din Tomșani a fost un prilej de mare bucurie deoarece a fost deschis un centru de zi dotat cu aparatură de ultima generație printr-un proiect pe fonduri europene. Vor învăța lucruri noi prin activități educative interactive iar persoanele care se vor ocupa de copii vor fi din comuna noastră, voluntari din rândul studenților din diferite domenii în funcție de activitățile Centrului. Mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect: GAL Valea Buduresca, echipei din aparatul de specialitate al primarului și firmei de consultanta SC Europroiect SRL.
Bucuria pe care am trăit-o azi, împreună cu copiii, este de nedescris în cuvinte, iar eu, ca primar al comunei Tomșani, vă asigur că voi implementa proiecte noi cu care să ne mândrim. Mulțumim și oaspeților: Bogdan Toader – președintele CJ Prahova, colegilor primari de orașe și comune, preoților, directorului Centrului Județean de Cultură. Așteptăm cererile de înscriere ale copiilor dar și ale voluntarilor!”, a transmis cu emoție și optimism primarul comunei Tomșani, Mihai Florin Pelin.

Un proiect generos, necesar, care… „poate da aripi” copilăriei și, cine știe, poate naște mari pasiuni pentru viitor! Un imbold pentru ca micuții din Tomșani să-și construiască un viitor frumos!