Cele mai inspirate cadouri de casă nouă (P)

O rudă, cunoștință sau un prieten apropiat tocmai ce s-a mutat într-o locuință nouă, chiar acum, în apropierea Sărbătorilor de Iarnă. Motiv de dublă bucurie, așa că momentul trebuie marcat ca atare. La petrecerea de casă nouă, sau pur și simplu la o vizită cu același prilej, trebuie să te prezinți însoțit și de un cadou. Unul care să se potrivească perfect și, de preferat, nici să nu coste prea mulți bani. Dar cum poți găsi acel dar care să impresioneze, să fie în același timp un cadou inspirat și pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă, dar și de casă nouă? Destul de dificil, așa că am decis să îți oferim câteva sugestii din care te-ai putea inspira.

Pentru barbați

Dacă destinatarul darului tău este un bărbat, atunci trebuie să reții că aceștia adoră cadourile practice. Nu renunță la această idee nici atunci când vine vorba despre un cadou Craciun sau unul de casă nouă. În afară de o sticlă de vin bun, cadoul tău ar putea fi unele gadget-uri haioase, dar și utile, un ceas de perete, obiecte pentru bucătărie, sau unele lucruri care sunt necesare în orice casă, dar pur și simplu nu s-a gândit la ele, cum ar fi un suport de pahare, un coș de rufe haios și multe altele. De asemenea, un set de unelte pentru grădinărit – dacă este pasionat de așa ceva și are și spațiul disponibil pentru a-și satisface acest hobby, sau poate ceva instrumente pentru grătar?

Pentru femei

Reprezentantele sexului frumos vor aprecia mereu drept cadou ideal de casă nouă, dar și de Crăciun, obiectele de decor, dar și acele daruri personalizate. Suporturi interesante pentru ghivecele cu flori, un set de aromaterapie, lumânări parfumate, pernuțe decorative, guse pentru fotolii, un corp de iluminat fantezie la lumina căruia să citească sau să se relaxeze în timp ce tricotează, ramă foto simplă sau digitală, un tablou creat chiar de tine… Lista este de-a dreptul impresionantă, și sigur vei găsi ceva care să se potrivească perfect. De asemenea, reține că doamnele sau domnișoarele apreciază mult acele obiecte create chiar de tine, pentru că în acest fel sunt mult mai speciale pentru ele.

Pentru cupluri

Dacă avem de a face cu un cuplu care tocmai ce s-a mutat, și Sărbătorile de Iarnă bat la ușă, optează pentru ceva ce ar folosi amândoi: o lenjerie de pat, un set de cești pentru cafea, halate de baie asortate sau chiar cosuri cadou Craciun! În cazul acestora din urmă, nu ai cum să dai greș cu cele pline de produse tradiționale, specifice acestei perioade! Dar și mai bine este să oferi coșuri cadou personalizate, pentru că în acest fel reușești să ajungi chiar la sufletul destinatarilor darului tău! Crede-ne, sunt perfecte, și pe placul tuturor!

Pentru familii

În afară de cei doi, în familial or mai există unul sau mai mulți copii? Atunci darul tău trebuie să fie ceva care să fie pe placul adulților, dar și al celor mici. Jocuri interesante care se pot juca în familie, un aparat foto perfect pentru luat în excursii, gadget-uri utile pentru toți, tricouri personalizate pentru fiecare membru… tu decizi.

Ceea ce trebuie să reții că nu neapărat un dar foarte valoros va fi automat și apreciat de cei care îl primesc. De cele mai multe ori ne plac acele cadouri oferite din inimă, care au o anumită semnificație, pe când cele scumpe și impersonale nu ne impresionează prea mult. De aici poți porni atunci când cauți cadoul perfect pentru Crăciun și casă nouă. Și nu, nu oferi niciodată bani, pentru că atunci ai eșuat lamentabil în efortul tău!