Ce ne spune statistica unui articol care a „spart” asa-zisele standarde! Ploiestenii isi iubesc orasul si merita incurajati, respectati

Am stat, recunosc, „o țâră” să „diger” cifrele și sămi dau seama ce s-a întâmplat de fapt. și, lesne de înțeles, mi-am umplut sufletul de bucurie. Pentră că, uite-așa, înțeleg din ce în ce mai bine cât de multe are orașul ăsta de arătat și cât de mult își doresc oamenii săi să îl cunoască în profunzime, să se atașeze și mai mult de el și… de-ale sale..

40.830 este cifra impactului postării, iar aproape 42.000- afișările postării (calculat până azi, 21 mai). Este aceasta statistica articolului de pe Prahova Business, publicat sâmbătă seară în care anunțam, cu bucurie, recunoaștem, că ploieștenii se înghesuie, dornici să viziteze Turnul cu ceas al Halelor Centrale, un simbol al arhitecturii autohtone, creație legendară a celebrului arhitect Toma T. Socolescu.

 Da, s-a simțit în tot, în acele ore frumoase, dorință, curiozitate, atașament față de valorile noastre, ale Ploieștilor care are atâtea de arătat, de apreciat, de… respectat. Iar cifrele deacre vorbim punîn lumină interesul ploietenilor față de acest simbol al orașului, față de această inițiativă care marchează o PREMIERĂ.

 Mulțumim pe această cale cititorilor noștri!