CAMPINA: SE REDESCHIDE BAZINUL DE INOT DIDACTIC PENTRU ACTIVITATI DE PREGATIRE SPORTIVA SI COMPETITII

Primăria Municipiului Câmpina aduce la cunoștință că vineri, 4 septembrie 2020, a avut loc o ședință în care reprezentanții administrației publice locale (PMC + CL) împreună cu conducerea Clubului Sportiv Câmpina au analizat posibilitatea redeschiderii bazinului de înot didactic.

În urma apariției Ordinului Ministerului tineretului și sportului cu nr.780/1432/2020 în data de 19 august 2020, cu anexele sale printre care se numără și Regulamentul privind condițiile necesar a fi respectate pentru reluarea activității de natație în bazinele acoperite și în aer liber, conducerea Clubului Sportiv a analizat poibilitatea conformării și punerii acestuia în aplicare în ceea ce privește bazinul de înot didactic din Câmpina.

Așadar, în ședința de vineri, a fost luată decizia redeschiderii bazinului de înot didactic în vederea desfășurării activității claselor de înot de la Școala Gimnazială Ion Câmpineanu, dar și a sportivilor ce activează în cadrul Cluburilor Sportive de natație private, fără a aproba accesul public.

Clubul Sportiv Câmpina va asigura măsurile de siguranță și protecție prevăzute de regulamentul amintit, activitatea fiind desfășurată cu un număr de maxim 2 pers./ culoar (în total existând 5 culoare), cu pauză de câte o oră între grupe, în vederea organizării și dezinfectării spațiilor comune.

IMPORTANT: În vederea aplicării reglementărilor, va fi elaborată o procedură ce va cuprinde normele prevăzute, iar aceasta va fi parte a regulamentului de organizare și funcționare, care totodată, va fi afișat și predat reprezentanților Cluburilor Sportive ce își desfășoară activitatea la bazinul de înot, în conformitate cu noul tip de organizare.

În urma ședinței Comitetului Director al CSC și reorganizării d.p.d.v administrativ, va fi solicitat avizul Direcției de Sănătate Publică PH pentru siguranța redeschiderii bazinului.

De luat în seamă: Decizia finală pentru redeschiderea bazinului de înot didactic va aparține Comitetului Local de Situații de Urgență, comitet care la începutul pandemiei a luat decizia de închidere a acestuia.