Campina: Se infiinteaza Asociatia Pensionarilor din localitate

Pensionarii din Câmpina au un motiv de bucurie. Începând de joi, 22 septembrie, vor avea propria filială a Asociației Pensionarilor. Deschiderea oficială este programată, începând cu ora 11.00, la Clubul Pensionarilor (în Căminul Liceului de Petrol, vizavi de Casa Științei), în prezența primarului municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, și a președintelui Asociației Pensionarilor Prahova, Sofia Cioc.

 

„În Câmpina nu a mai funcționat de multă vreme o astfel de organizație, motiv pentru care am întreprins toate demersurile necesare ca să înființăm această filială. Din fericire, am avut tot sprijinul conducerii Asociației Județene a Pensionarilor și sunt sigură că ne vom bucura și de aici înainte de o colaborare frumoasă. Scopul nostru, al celor care ne-am dorit acest cadru organizat, este de a demonstra că viața nu se termină odată cu ieșirea la pensie. Putem fi activi și ne putem bucura de viață la orice vârstă. În cadrul acestei filiale ne vom întâlni periodic, vom organiza acțiuni care să-i aibă în prim-plan pe vârstnici, ne vom distra, ne vom plimba, ne vom ajuta cu sfaturi și vom demonstra tuturor că există viață și după pensie“, a declarat Alexandrina Minculescu, președintele filialei Câmpina a Asociației Pensionarilor.

 

Până în prezent, Asociația Pensionarilor, filiala Câmpina, a adunat aproape 30 de membri, însă ușile sunt deschise tuturor persoanelor de vârsta a treia care își doresc să iasă din monotonia cotidiană.