Campina: Post vacant la primarie

Primăria municipiului Câmpina anunță organizarea unui concurs la sediul său din bulevardul Culturii, Nr.18, pentru ocuparea funcției vacante de consilier juridic clasa 1, gradul superior din cadrul compartimentului juridic și contencios.

 

Concursul are loc pe 23 noiembrie, ora 10.00, când este programată proba scrisă și pe 25 noiembrie, ora 10.00, când are loc proba interviu. Ăptrivit anunțului Primăriei Câmpina, termenul limită de depunere a dosarelor este 14 noiembrie, la Compartimentul Resurse Umane.

 

Campina: Post vacant la Primarie

Primaria municipiului Campina a  anunțat scoaterea la concurs a unui post vacant de șef serviciu la Buget, Evidență..

 

Concursul de recrutare pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante este organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Proba scrisă va avea loc pe 12 octombrie, ora 10.00, la sediul ANFP. Candidații trebuie să aibă studii universitare și o vechime de minimum doi ani. Relații suplimentare cu privire la bibliografia de concurs se poate obține de la sediul ANFP.

Campina: Post vacant la Primarie

Primaria Câmpina anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post vacant.

 

Este vorba de ocuparea funcției vacante de consilier clasa I gradul principal din cadrul compartimentului administrație publică locală, agricol, relații cu publicul, purtător de cuvânt, relații mass-media în aparatul de specialitate al primarului municipiului Câmpina.

Concursul este programat pe 16 mai, ora 10.00 (proba scrisă) și pe 18 mai, ora 10.00 (interviul).

Campina: Post vacant la primarie

Primăria Câmpina anunță organizarea unui concurs, pentru ocuparea unui post vacant de îngrijitor curățenie.

 

Concursul este organizat la sediul Primăriei Câmpina, pe Bulevardul Culturii. Proba practică va avea loc pe 9 martie, la ora 10.00, urmând ca data interviului să fie stabilită în maxim patru zile de la prima probă. Dosarele pentru examen pot fi depuse până la 1 martie, ora 16.00, tot la sediul Primăriei Câmpina, la Compartimentul Resurse Umane.