Calificare in semifinale pentru handbalistele junioare de la CSM Ploiesti

Junioarele II de la sectia de handbal a CSM Ploieşti, pregătite de Daniel Gheorghe, au câştigat Grupa a 8-a a primei faze semifinale din cadrul campionatului naţional, reuşind să se impună în toate cele trei partide susţinute, vineri şi sâmbătă, la Tulcea.

 

Au început cu o victorie clară, 28-20 (11-10), cu CS Marta Baia Mare, apoi au trecut la limită, scor 21-20 (11-8) de gazdele de la CSŞ Tulcea, pentru ca să încheie turneul cu un 33-17 (17-8) în faţa ultimei clasate din grupă, LPS Sebeş. Fetele noastre au acumulat 9 puncte şi au avut un golaveraj de 82-57, calificându-se pentru faza a doua semifinală alături de ocupanta poziţiei secunde, CSŞ Tulcea. În această fază, programată în perioada 15-17 mai, au acces 16 echipe, dintre care se vor alege, tot în urma unor turnee, cele 8 participante la turneul final al campionatului.

 

Lotul de jucătoare folosit de Daniel Gheorghe în turneul de la Tulcea a fost următorul: Radu Georgiana şi Mititelu Cristina (portari); Ivan Laura, Vacariu Ana-Maria, Mihaiu Iulia, Popescu Teodora, Vulpe Diana, Mocanu Alexandra, Ionescu Bianca, Şerban Anisa, State Andra, Năstase Mihaela, Gros Ana-Maria, Bodo Ingrid, Pârvu Andreea, Mihart Andreea (jucătoare de câmp).