Brebu: Sarbatoarea, traita de toata suflarea satului. GALERIE FOTO

“Eu din romani imi trag sorgintea./C-o sfanta dragoste-i iubesc/ si pentru tot ce-i romanesc,/ oricand, si bratele şsi mintea/ si sufletul mi le jertfesc.” – („Sunt roman” de Bogdan Petriceicu Hasdeu)

Brebu. Acolo, pe drum si semne de voievozi, Ziua Nationala a luminat, a bucurat, ajucat si-a cantat „d-alea, d-ale noastre” is-a daruit pruncilor binecuvantat prilej de-a si marturisi dragostea respectul fata de parinti, de buni, de sat, de tara…

 Totul… intr-o sarbatoare traita de toata suflarea satului!

„O zi calduroasa la propriu dar si la figurat. O atmosfera calda, plina de emotie si entuziasm, obisnuita de acum la Brebu. Un spectacol grandios, oferit de copiii scolii din Brebu cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Totul la superlativ. Multumesc cadrelor didactice de la Scoala Gimnaziala Matei Basarab, pentru implicare, multumesc preotilor pentru slujba frumoasa tinuta, multumesc Ansamblului artistic Brebenelul pentru dansurile prezentate si nu in ultimul rand dlui coregraf Colezea si sotiei dansului pentru efortul depus. Multumesc formatiei Alesis pentru participare si pentru melodiile cu tematica patriotica cantate in aceasta zi de suflet si bineinteles multumesc parintilor care au facut ca micutii prichindei sa fie deosebiti, precum si numarului mare de cetateni participanti.

LA MULTI ANI ROMANIA!

LA MULTI ANI BREBU!”, a transmis, referitor la emotionantul eveniment, Primarul comunei,  Adrian Ungureanu.

 Priviti fotografiile! Pe fiecare-n parte! O sa vi se puna la suflet!