BRAVO, TARGOVISTE! Cinematograful „Independenta”, redivivus. Aproape 55.000 de spectatori intr-un an! S-aude si la p(P)loiesti!?!?!

Deja 1 an de la redeschiderea Cinematografului „Independența”, un an de când un adevărat simbol a fost redat comunității târgoviștene! !

Peste 54.000 de spectatori la cele 392 de proiecții de film, peste 10.000 de spectatori la cele 55 de evenimente organizate și alte mii de vizitatori ai Galeriei de artă din foaierul cinematografului, galerie care a găzduit 11 expoziții de pictură, sculptură, arta sticlei, reprezintă câteva repere ale unei activități într-adevăr deosebite desfășurate cu profesionalism și responsabilitate prin personalul Teatrului Municipal „Tony Bulandra”, care gestionează cinematograful!

 Pentru „transformarea” suferită de către „cinematograful copilăriei” multora dintre târgovișteni, ultimele 2 fotografii sunt edificatoare!

BRAVO! Jos pălăria! Când ții la cultură, la educație, la simbolurile unui oraș, AȘA procedezi!

Se… aude și la p(P)loiești?!?!?! (cu „p” așa, mic, că Ploieștii parcă din ce în ce trăiește și se complace înr-un soi amar de nimicnicie, de indolență care otrvesc viața comunității…