Balta Doamnei: Victoria lui Alexandru Vasile este „simbolul perseverenței, dăruirii și al iubirii de oameni”

Victoria de la Balta Doamnei a candidatului Partidului România în Acțiune, Alexandru Vasile, este „simbolul perseverenței, dăruirii și al iubirii de oameni”, scrie pagina de facebook a acestei formatiuni politice.

„Colegul nostru Alexandru Vasile și-a început cariera politică în anul 2016, moment în care a candidat pentru prima dată pentru alegerile locale. A reușit să intre în consiliul local. În anul 2020 a ieșit pe locul 2 la funcția de primar și a intrat în consiliul local. După 8 ani de implicare în administrația locală și în viața politică, cetățenii comunei Balta Doamnei l-au votat, în majoritate, pentru funcția de primar.

A fost o luptă grea, dar când efortul este considerabil, și satisfacția este pe măsură.

Victoria lui Alexandru Vasile și a Partidului România în Acțiune este dovada faptului că se poate și că orice vot contează.

Fără finanțare de la bugetul de stat, fără reprezentanți în secțiile de vot, cu resurse umane și financiare limitate, cu un aparat administrativ potrivnic și cu un cadru legislativ menit să favorizeze partidele tradiționale, obținerea demnității de primar de către Partidul România în Acțiune evidențiază dorința oamenilor pentru un nou început și pentru o altă abordare în viața politică și în administrația publică locală”, se mai arată în postarea Partidului România în Acțiune.