Autorizațiile de călătorie trebuie schimbate

Primăria Ploiești a anunțat că în această perioadă are loc înnoirea autorizațiilor gratuite de transport în comun pentru elevii care domiciliază pe raza municipiului. Până la sfârșitul anului toți posesorii de legitimații gratuite trebuie să le schimbe.

 

 

Pentru evitarea aglomerației la centrele SC Transport Călători Express, va fi reluată colaborarea cu unitățile de învățământ de pe raza municipiului, astfel încăt angajații societății să distribuie autorizațiile prin școli.
„Elevii care nu au fost trecuţi pe adeverinţa colectivă de către unitatea de învăţământ se pot prezenta la Casieria Colectoare – sediu TCE  având asupra lor documentele necesare eliberării autorizaţiei precizate mai sus însoţite de copie carnet elev vizat la zi care atestă calitatea de elev la curs de zi sau adeverinţa de elev din cuprinsul cererii sau adeverinţă elev individuală”, a anunșat municipalitatea. Până la sfârșitul anului, toți posesorii de legitimații gratuite trebuie să le înnoiască, ocazie pentru a se verifica dacă sunt întrunite condițiile prevăzute la eliberarea autorizațiilor, respectiv dacă posesorii domiciliază în Ploiești și dacă au un venit mai mic de 3.000 de lei.