Autobuze asortate cu… JAZZ, in Ploiesti!

Începând de marți, 22 octombrie, în Ploiești circulă autobuzele care anunță unul dintre cele mai importante evenimente culturale al toamnei!

SE SIMTE IZUL SĂRBĂTORII… Ploieștiul scrie o nouă pagină în cartea de istorie a jazz-ului! Sărbătorim 50 de ani de ani de jazz românesc la Ploiești, la Filarmonică, în orașul în care, în 1969, se organiza primul festival de jazz din țara noastră.
Iar începând de marți, 22octombrie în Ploiești circulă autobuzele care anunță unul dintre cele mai importante evenimente culturale al toamnei! Și ele vă vor aminti că sunteți așteptați, în perioada 20-24 noiembrie la Ploiești Jazz Festival, unde și-au anunțat prezența nume mari ale jazz-ului internațional, printre care și legendarii Ralph Peterson și Ravi Coltrane!
Ploiești Jazz Festival este un eveniment organizat sub egida Ministerului Culturii și Identității Naționale și sub auspiciile Familiei Regale a României!


Biletele, în valoare de 100 de lei/zilele I-IV și 160 de lei/ziua V se găsesc la casa de bilete a Filarmonicii, la Agenția Teatrală, la standul amenajat în hipermarketul Cora din AFI Ploiești și online, pe www.filarmonicaploiesti.ro. Abonamentele, valabile pentru toate cele cinci zile de festival, costă 400 de lei și pot fi achiziționate exclusiv de la casa de bilete a Filarmonicii.