Așadar, CAND VREI, CAND TE IMPLICI, SE POATE!!! ,,Reparatii scoala/gradinita din satul Bughea de Jos, comuna Gura Vitioarei”

Valoarea totală a investiției s-a ridicat la suma 27.284 lei cu TVA, din care suma alocată de județul Prahova a fost de 24.865 lei.

Consiliul Județean Prahova, reprezentat de președintele Bogdan Toader, în parteneriat cu Consiliul Local Gura Vitioarei, a finanțat proiectul ,,Reparații școală/grădiniță din satul Bughea de Jos, comuna Gura Vitioarei”.

Potrivit unui comunicat oficial, valoarea totală a investiției s-a ridicat la suma 27.284 lei cu TVA, din care suma alocată de județul Prahova a fost de 24.865 lei.

Demn de precizat, lucrarea face parte din programul de dezvoltare a localităților județului Prahova și reabilitare a infrastucturii. 
Proiectul menționat vizează îmbunătățirea condițiilor igienico-sanitare și crearea unui mediu sănătos de dezvoltare pentru elevii și preșcolarii din comuna Gura Vitioarei.

Anual, Consiliul Județean Prahova încheie contracte de asociere cu localitățile din județul Prahova. Obiectivele propuse reprezintă priorități ale administrației județului și ale administrațiilor locale, având ca scop îmbunătățirea infrastructurii rutiere, a serviciilor sociale pentru populatie și a creșterii funcționalității instituțiilor de învățământ și cultură.