Anul Zambetului pentru SPFL Ploiesti

„Stimati ploiesteni,

 

A mai trecut un an in care ati acordat , din nou, sprijinul dumneavoastra dezvoltarii Ploiestiului, prin achitarea impozitelor si taxelor locale. A fost un an in care am crescut , am continuat proiectele deja incepute, am inovat, am gresit, v-am suparat, dar, la ora bilantului pe care l-am facut ca orice familie chibzuita, am tras linie si faptele bune le-au depasit pe cele mai putin bune, pe care le-am savarsit fara intentie. La sfarsitul anului 2014 ne-am gandit la ce am putea face pentru a va arata respectul nostru si cat de mult ne dorim sa fim perceputi ca fiind de aceeasi parte a baricadei, acolo, langa si pentru dumneavoastra. Ne-am gandit si am hotarat ca anul pe care l-am inceput sa fie ANUL ZAMBETULUI.

 

Ce inseamna ZAMBET? Inseamna amabilitate, empatie, bun simt, profesionalism, dorinta de a ajuta. Inseamna rabdare, civilizatie, caldura. Si daca nu noi, atunci cine? Noi, care v-am aratat respectul nostru prin diversificarea modalitatilor de incasare, astfel incat sa nu mai pierdeti timpul la cozi. Noi, care va venim la usa, pentru a discuta cu dumneavoastra si pentru a va intreba daca puteti plati. Noi, care am dotat toate spatiile in care lucram, astfel incat discutiile cu dumneavoastra sa fie placute si intr-un mediu civilizat. Noi, care va primim iarna cu un ceai cald si vara cu un pahar cu apa rece. Noi care va gresim, dar care ne recunoastem greseala si incercam sa o remediem si sa nu o mai repetam alta data.

 

Si daca nu acum, atunci cand? Acum, cand e nevoie mai mult decat oricand de solidaritate, de intelegere, de respect reciproc inte cetatean si autoritati, de repunerea functiei publice acolo unde ii este locul: in elita profesiilor si in slujba dumneavoastra.

 

Si daca nu aici, atunci unde? Aici, in Republica Ploiesti, fiindu-i alaturi domnului Primar Iulian Badescu in eforturile sale de a reda demnitatea si insemnatatea binemeritate orasului nostru, prin punerea in practica a unor proiecte ambitioase, care sa aduca ZAMBETE pe chipurile dumneavoastra. Va multumim pentru tot si va rugam sa ne fiti alaturi in continuare, cu incredere si ingaduinta”.

 

Colectivul SPFL Ploiesti