„Am vazut multi oameni cu lacrimile impletite in barbie”: Ludmila Sfirloaga, reverberatii la finalul Universitatii de Vara de la Valenii de Munte

A fost atât de frumos, că nici nu-mi găsesc cuvintele.

Și te-ai dus dulce minune… S-a mai dus o ediție a Universității de Vară „Nicolae Iorga”. A fost atât de frumos, că nici nu-mi găsesc cuvintele.
Au avut prelegeri domnii profesori universitari doctori Georgeta Filitti și Petre Țurlea, urmați de doi șefi de Mare Stat Major ai Amatei Române, generalii Mircea Chelaru și Constantin Degeratu. Câteodată patriotismul chiar doare!
Toată ziua a avut o încărcătură intensă, am văzut mulți oameni cu lacrimile împletite în bărbie.
Mulțumesc și iar mulțumesc preotului Vasile Antonie Tămaş și membrilor Corului Voievozii Munților din Vâlcele, Covasna, pentru momentele înălțătoare pe care ni le-au dăruit!
În speranța că toți cursanții din acest an au apreciat toată această organizare, vă spun că vă iubesc și vă așteptam pe viitor!
Concluzia dezbaterilor?
#TraiascaRomaniaMare

Un mesaj emoționant, un mesaj pe drept, de suflet și simțire românească. Așa a înțeles, așa a simțit și asta a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfîrloagă, la finele evenimentelor care au împlinit o nouă ediție a Universității de vară de la Vălenii de Munte.

E drept, un eveniment de înaltă ținută, o emblemă culturală, istorică, identitară, chiar, a Județului Prahova.

Iar faptul că autoritățile conștientizează în profunzime acest lucru este demn de laudă!

Foto: Ludmila Sfirloaga