Adrian Dobre, primar Ploiesti: „Conducerile SGU si RASP sa inteleaga ca lucreaza pentru oameni, nu impotriva lor”

Primaria Ploiesti a remis un comunicat de presa prin care primarul Adrian Dobre afirma: “Conducerile SGU și RASP să înțeleagă că lucrează pentru oameni, nu împotriva lor”.

 

„Am luat act cu surprindere de situația absenței iluminatului public din cartierul Tineretului. Ceea ce se întâmplă acolo, modul în care cetățenii sunt batjocoriți și plimbați între SGU și RASP pentru rezolvarea unei probleme simple dar de o importanță majoră pentru siguranța lor, este cu adevărat inadmisibil. Pe cale de consecință, am început demersurile pentru rezolvarea în regim de urgență a situației. Aștept din partea conducerilor SGU și RASP să adopte o atitudine de cooperare pentru rezolvarea problemelor de acest tip de pe raza întregului municipiu.

 

Le reamintesc faptul că ei sunt plătiți de cetățeni pentru a lucra în interesul cetățenilor și al orașului, nu pentru a-și pasa responsabilitățile. De asemenea, solicit conducerii celor două instituții să identifice și să sancționeze angajații responsabili de umilirea cetățenilor din cartierul Tineretului. În caz contrar, voi considera că cei doi directori dau dovadă de lipsă de profesionalism și respect față de cetățeni și voi acționa în consecință”.

 

Cu respect, Adrian Dobre, primar al Muncipiului Ploiești