Adolescent INJUNGHIAT pe strada, in Ploiesti

Un adolescent de 16 ani și-a găsit necaz sâmbătă seară, după ce a ajuns către ora 23.00 la spital. Și asta pentru că… cineva i-a băgat un cuțit în spate!

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, însă bărbatul bănuit de comiterea faptei nu se mai afla la locul indicat.

Din cercetări a rezultat faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din Ploiești, minorul ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător în zona spatelui, în urma unui conflict verbal spontan, de o persoană pe care o cunoștea.

În urma evenimentului, adolescentul de 16 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, în stare de conștiență.

La scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată, fiind reținută de polițiști pentru 24 de ore”, au informat reprezentanții IJP Prahova.

De precizat că, în cauză a fost deschis dosar (doar) pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. În funcție de gravitatea leziunilor și a numărului zilelor de spitalizare, n-ar fi exclus ca încadrarea faptei să fie comutată pe „tentativă de omor”.

În prezent, cercetările în acest caz se desfășoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

 Foto: sugestie/ziare.com