Actiuni in forta! Ploiestii, in zodia curateniei de toamna!

Primăria Municipiului Ploiești a continuat, în această perioadă, prin S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., activitățile de amenajare, înfrumusețare și întreținere a zonelor verzi și domeniului public.

Ploieștii merită curățenie și… respect!

Personalul societății amintite efectuează, zilnic, lucrări pentru întreținerea zonelor verzi și suprafețelor aferente acestora (curățenie, tuns gard viu, cosit iarbă, reamenajare perimetre etc).

De asemenea, s-au derulat, în ultima perioadă, o serie de activități de îndepărtare a vegetației spontane și de erbicidare, în incinta cimitirelor administrate de către S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L..

Echipele societății asigură frecvent toaletarea arborilor, din zonele verzi ale municipiului, precum și eliberarea domeniului public de… povara mașinile abandonate.

„Continuăm programul municipalității de înfrumusețarea și amenajare a parcurilor, aliniamentelor stradale, grădinilor publice, scuarurilor, precum și a altor zone verzi din oraș”, anunță reprezentanții administrației locale.