6 titluri de campioni ai Romaniei pentru CSM-CSS Ploiesti

Micuții atleți de la CSM – CSȘ Ploiești au avut comportari remarcabile în cadrul Finalei Campionatului Național de atletism pentru copii, categoriile 1, 2 și 3, eveniment sportiv ce a avut loc în zilele de 22 și 23 iunie 2015, pe stadionul “Iolanda Balaș Soter” din București. Astfel, eforturile și dăruirea elevilor, pregătiți de profesorii Maria Andrei şi Florin Andrei, au fost încununate cu șase titluri de campioni ai României, două medalii de argint și patru de bronz.

 

În prima zi a întrecerilor, la categoria Copii 1, Rebecca Andrei, eleva profesorului Maria Andrei, a obținut două medalii de aur la individual, devenind astfel campioană a României în probele de 300m. În cadrul acelorași probe, Raluca Baicu a obținut două medalii de bronz, ziua încheindu-se cu încă o medalie de aur pentru CSM – CSȘ Ploiești, obținută de ștafeta de 4×100 metri băieți, care a fost compusă din Andrei Florea, David Gudi, Andrei Niculiță și Andrei Patrichi.

 

Ziua a doua a debutat cu finalele la categoria Copii 2, unde atleţii noştri au câştigat alte două titluri de campioni, prin Alexandru Blănaru, în proba de 500 metri şi ştafeta de 5×80 metri băieţi, compusă din Radu Prajea, Andrei Blănaru, Teodor Marin, Alexandru Blănaru, Darius Cornescu. Tot la categoria Copii 2, Radu Prajea a câştigat bronzul în proba de 500 metri, iar Teodora Iancu, eleva antrenorului coordonator al secţiei de atletism de la CSM Ploieşti, Augustin Iancu, a ocupat locul a III-a la aruncarea suliţei.

 

Totodată, în cadrul finalelor rezervate categoriei Copii 3, delegația CSM – CSȘ Ploiești şi-a îmbogăţit palmaresul cu o medalie de aur şi două de argint. Astfel, Matei Mihăilescu a devenit campion naţional la proba de 300 metri, tot la această probă Mara Mocanu fiind medaliată cu argint, iar la ştafeta mixtă 8×50 metri, în componenţa Daiana Cîrjan, Raluca Cristea, Delia Blănaru, Lorena Mocanu, David Prajea, Teodor Stoica, Adrian Neagu și Matei Mihăilescu, sportivii noștri au ocupat poziţia secundă.