3 medalii pentru atletii de la CSM Ploiesti la Campionatul Balcanic

Trei atleţi de la CSM Ploieşti au făcut parte din lotul de 48 de sportivi care a reprezentat România la Campionatul Balcanic de atletism pentru seniori, desfăşurat luni şi marţi, în localitatea bulgară Pravets.

Cei trei – Alexandru Geamănu, David Năstase şi Rareş Toader – au reuşit să contribuie cu două medalii de argint şi una de bronz la zestrea de 18 medalii (5 de aur, 8 de argint şi 5 de bronz) cu care „tricolorii” s-au întors din Bulgaria, bilanţul clasând ţara noastră pe locul al 4-lea în ierarhia generală (după Ucraina, Grecia şi Turcia).

Alexandru Geamănu a făcut parte din ştafeta de 4×100 metri (alături de Alexandru Terpezan, Marian Valentin Tănase şi Daniel Budin) care a cucerit argintul cu timpul de 41.48 secunde, iar David Năstase a fost component al ştafetei de 4×400 metri (alături de Vlad Dulcescu, Mihai Pîslaru şi Robert Parge) care a venit tot pe locul al 2-lea, cu timpul de 3:12.43 minute).

Rareş Toader a cucerit medalia de bronz la aruncarea greutăţii, cu o performanţă de 20.30 metri, proba fiind câştigată de un alt român, Andrei Gag (20.71 metri).