Copiii si tinerii din Ciorani se bucura, de azi, de o sala de sport ultramoderna!

Obiectivul a fost inaugurat sâmbătă, 17 august, într-o atmosferă care a pus în lumină dragostea copiilor și tinerilor din comună pentru diferite discpiline sportive, dar și interesul administrației locale pentru dezvoltarea armonioasă a tinerei generații.

Sală de sport ultramodernă la Ciorani! Obiectivul a fost inaugurat sâmbătă, 17 august, într-o atmosferă care a pus în lumină dragostea copiilor și tinerilor din comună pentru diferite discipline sportive, dar și interesul administrației locale pentru dezvoltarea armonioasă a tinerei generații, într-un cadru adecvat.

Așadar, un eveniment care confirmă din plin vorba înțeleaptă potrivit căreia OMUL SFINȚEȘTE LOCUL!

Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Prahova, impresionat de interesul edilului- primarul Marin Voicu pentru binele tinerei generații, a transmis: „Susțin sportul, încurajez tinerii, vreau o educație și un viitor sănătos pentru toți copiii prahoveni!

Astăzi, la Ciorani, am avut satisfacția să văd zâmbete pe chipurile tinerilor sportivi ciorăneni, care, cu sprijinul nostru, al Consiliului Județean Prahova, și al domnului primar Marin Voicu, au în centrul comunei, o nouă sală de sport realizată la standarde moderne!

Am intrat în jocul echipei de fotbal a juniorilor și am șutat o minge la poartă, marcând un gol și arătându-le cât de importante sunt pentru mine entuziasmul și implicarea lor! Le-am oferit tinerilor echipamente de fotbal și i-am asigurat că voi rămâne alături de ei!

Culegem, cu adevărat, roadele muncii noastre atunci când sunt duse la bun sfârșit proiectele de care comunitățile locale beneficiază din plin”.

*Investiția a presupus un efort financiar de cca 4,2 milioane de lei. Banii provin dintr-un parteneriat între administrația locală – care a contribuit cu 3,9 milioane de lei – și Consiliul Județean Prahova.

La eveniment au participat, de asemenea, ministrul pentru mediul de Afaceri și Antreprenoriat – senatorul Radu Oprea, deputatul Laura Moagher și administratorul public al județului Fabioara Ionescu.

Foto: Bogdan Toader