PSD Prahova, concluzii dupa sedinta Comitetului Executiv

Sedinta Comitetului Executiv al PSD Prahova a avut loc duminica, 21 iulie 2019, unde, alături de membri ai PSD Prahova, am fost invitați  președintele PSD, Viorica Dăncilă, președintele executiv PSD, Eugen Teodorovici, și pe secretarul general PSD, Mihai Fifor.

“Au fost discuții constructive, lămurindu-se, astfel, aspecte, poate, neclare până la acest moment. PSD rămâne unit și deschis la dialog cu aliații din guvern, dar și cu liderii PRO România și cei ai partidelor neparlamentare, exprimându-ne dorința de a avea un candidat comun din partea PSD, cu șanse reale, nu doar de a intra în turul al doilea, ci și de a câștiga alegerile prezidențiale”, a spus presedintele PSDPrahova, Bogdan Toder.

Cea mai bună veste primită astăzi pentru prahoveni și pentru români a fost urgentarea demarării procedurilor de începere a lucrărilor la tronsonul de autostradă Comarnic – Brașov.

“Alături de premierul României și colegii din conducerea PSD, dorim ca prin actul de guvernare națională și locală, să recâștigăm încrederea românilor, prin măsuri economice menite să aducă stabilitate și bunăstare pentru oameni. Ne-am asumat, de asemenea, să comunicăm mai mult și mai bine ceea ce realizăm!”, a mai spus liderul PSD Prahova, Bogdan Toader.