2 Decembrie 2022: (RE)START Partia Kalinderu Busteni!

„Așa cum am promis, astăzi dis-de-dimineață, alături de angajații Caraiman Comserv, societatea subordonată Consiliului Local Bușteni, am pornit activitatea Domeniului schiabil Kalinderu Bușteni!

Cetățenii orașului Bușteni și copiii au beneficiat astăzi de gratuitatea serviciilor de transport pe cablu și carousel. Ne-am bucurat de vestea bună, că Pârtia Kalinderu este din nou funcțională a ajuns deja la foarte mulți oameni (localnici, turiști din țară și din străinătate)!

Trebuie să recunoaștem că volumul de muncă a fost unul foarte ridicat, dar angajații Caraiman Comserv au trecut „primul test” cu brio! Felicitări conducerii societății și tuturor celor care au pus suflet în re-pornirea acestei investiții, parte din PATRIMONIUL ORAȘULUI BUȘTENI.

Bineînțeles și noi am fost alături de Caraiman Comserv pas cu pas, actuala administrație locală, angajații Primăriei și membrii Consiliului Local, toți cei care am înțeles că pentru a realiza ceva bun pentru orașul nostru trebuie să colaborăm și să rămânem ÎMPREUNĂ!

Greul abia acum începe, dar suntem pregătiți! Suntem convinși că vom reuși să vă surprindem plăcut și împreună ne vom bucura de toate beneficiile unui domeniu schiabil modern, cu servicii de calitate și o echipă cum nu a mai existat!

Sperăm ca în scurt timp temperaturile să fie optime pentru a putea porni instalațiile de zăpadă artificială. Bineînțeles, așteptăm să ne bucurăm și de ninsoare, pentru a simți magia sărbătorilor de iarnă.

Vă așteptăm și mâine pe Pârtia Kalinderu! (inclusiv pe cei mai puțin credincioși cu privire la buna funcționare a pârtiei în timp util)”.

Mesajul vine din partea primarului orașului Bușteni, Mircea Corbu.