Valenii de Munte: Inaugurare de gradinita în prezenta ministrului Educatiei

Valenii de Munte: Inaugurare de gradinita în prezenta ministrului Educatiei

Versiune tiparPDF version

Ministrul Educației, Liviu Pop, a fost prezent joi la inaugurarea Grădiniței cu program prelungit „Cinci elefenței” din Vălenii de Munte.

 

Investiția totală a fost de 2,2 milioane de lei, din care 150.000 de lei reprezintă contribuția Consiliului Județean Prahova. Grădinița cu program prelungit își va deschide mâine porțile. Aici sunt așteptațui 40 de copii, cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani.

 

Cu o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, grădinița include săli de clasă, dormitoare, mai multe grupuri sanitare, dar și o sala de așteptare, precum și un loc imens de joacă.

 

„Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader s-a arătat plăcut surprins de această investiţie, care oferă servicii educaţionale la standarde europene, subliniind că acest proiect poate fi un exemplu de bună practică ce poate fi implementat cu succes şi în alte localităţi din judeţul Prahova. Totodată, Ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Pop, a menţionat că este forte importanat ca pe viitor să continue procesul de modernizare a infrastructurii educaţioanale, pentru a se crea condiţiile necesare desfăşurării unui învăţământ de calitate, cu rezultate optime. Consiliul Judeţean Prahova a sprijinit construcţia acestei grădiniţe moderne, unde vor fi înscrişi 40 de copii repartizaţi în 3 grupe”, se arată în comunicatul de presă al Consiliului Județean Prahova.

 

La eveniment au participat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, prefectul județului, Mădălina Lupea, subprefectul județului, Emil Drăgănescu, dar și reprezentanți ai Inspectoratului Județean Școlar și numeroase cadre didactice.