Ploiesti: Razie in Obor si Cartierul Bereasca

Ploiesti: Razie in Obor si Cartierul Bereasca

Versiune tiparPDF version

La data de 4.12.2017, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Politie au desfășurat o acțiune în zona Oborului și a cartierului Bereasca, pentru verificarea legalității actelor de comerț.

 

Astfel, în intervalul 6-9, polițiștii au acționat pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun şi alcool dar și a altor nereguli. Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.650 lei. Totodată, polițiștii au dispus confiscarea unor bunuri, în valoare de 6 000 lei, care erau comercializate fără îndeplinirea condițiilor legale.

 

Polițiștii au depistat pe strada Ștrandului o femeie, care deţinea 500 de ţigarete, fără a îndeplini condiţiile legale. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal conform prevederilor Codului Vamal, bunurile fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, persoana în cauză oferea spre vânzare mai multe articole vestimentare, produse alimentare și jucării pentru copii, fără a deține pentru acestea documente de proveniență. S-a luat măsura sancționării contravenționale conform prevederilor Legii nr. 12/1990, iar bunurile în cauză au fost ridicate în vederea confiscării.